Post by hsonatmenpeedum on Feb 19, 2022 8:25:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi suurendavad kalliskivid ▞▞▞
▞▞▞ Alien Creeps - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Suurepärane mäng!
Kui sa raha ei kasuta... Sa ei saa võita... Kõigepealt antakse sulle üks kangelane... Pärast seda antakse kogu ülejäänud kangelane kõrge hinnaga... Ära paigalda mäng.... Kõigile...
Suurepärane mäng! Selle mängu tasakaal on meeletult hea ja mängu uuendused sündmuste kohta on väga lõbusad! Soovitage seda mängu TD-sõpradele.
Kui te just ei osta, kulub müntide uuendamiseks veidi aega. üldiselt pole see halb viis aega raisata
Lõbus, kuid sisu allalaadimine ei lõpe kunagi.
Lõbus mäng! Saate võita ja mängus edasi jõuda ilma palju raha kulutamata. Samuti võimaldavad need vaadata reklaame uuenduste kiirendamiseks, mis on lahe, sest piiranguid pole. Olen isegi ostu sooritanud, kuna see on nii mõistlik ja seda väärt mäng.
Ma ei tea, kas rakendus on uuendatud, kuid ma olen kaotanud oma edu. Alustas mind tagasi algusesse, nagu poleks ma seda kunagi varem mänginud!...nii ärritav, eriti kui ma oste tegin!!!
see on hea mäng, aga mul on halb, et sa saad ainult ühe tasuta kangelase, anna meile kaks tasuta kangelast, sa ei pea andma meile parimat kangelast, vaid kaks head kangelast ja tee see nii, et saad kasutada kalliskive tp hanki uus kangelane ära kasuta ainult päris raha
See mäng on parem, kuid vajab ratsionaalset arvutust vaenlaste ja varude vahel
Ma armastan seda, suurepärane ajamurdja. Ootan rohkem peatükke ja rohkem erinevaid torne ja täiendusi, nagu suurtükiväetornid või õhutõrjekuulipildujad.
Tea, kas mäng on isegi hea, aga mulle meeldib mängimise ajal muusikat kuulata ja õpetusest läbi saada oli kohutav kogemus, see sundis mind kuulama valju mängu ja muusikat, samal ajal kui see summutab mu enda muusika ja see sõna otseses mõttes ei saanud õpetuse ajal heli välja lülitada, nii et ma ei saanud sellest isegi mööda ja loobusin mängust kohe
Sellel mängul on palju probleeme..ma ei saa seda mängu nautida...☹Loodan, et lahendasite probleemi täna.
Korralik mäng ja lõbus tornikaitsemäng. Mängu viga on selles, et töötate tornikaitse võimekuse uuendamise nimel, kuid te ei suuda mänguvoorude jooksul koguda piisavalt raha, et neid ära kasutada. Ringid lähevad ka nii raskeks, et poolel teel kaotasin huvi.
Ninja Turtles: Legends பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் gamw
Nagu enamik mänge tänapäeval, tuleb korralike uuenduste või tegelaste hankimise eest järjest rohkem maksta. Ilma nendeta ei saa te hõlpsalt edasi liikuda.
Alien Creeps - Tower Defense Strategické xvc
Tore
Suurepärane mäng... aga ma ei saa 11. taset avada. Olen lõpetanud 1. kuni 10. taseme 5 tärniga igal tasandil. Mul on Wifi ühendus. Aga ma ei saa minna 11. tasemele. Miks? Iga kord, kui klõpsan tasemel 11, öeldakse: "Jääge mõneks ajaks meie juurde, kuni me allalaadimise lõpetame" Midagi sellist. Olen kaua oodanud. Aga mängida ikka ei saa. Kas mingeid lahendusi?
pole tegelikult mängitav ilma raha kulutamata. peaaegu, aga mitte päris. Samuti ei saa Google'i sisselogimise eest sisselogimispreemiat koguda ega kangelasi teenida (ainult maksmine). 2 tärni kena graafika ja laheda kontseptsiooni eest.
Suurepärane mäng, kui esimest korda kulutasin üle 10 dollari
Iga kord, kui ma kangelase laenasin, oli mu mänguväljak mustade ja kollaste triipudega... kolmandal korral, kui see juhtus, oli mul hea meel desinstallida
Mängusisene ost pidi vastavalt juhistele peatama kõik reklaamid, kuid ma näen reklaame ka pärast ostu. Palun parandage see või tagastage mu raha tagasi.
Väga hea mäng, soovin ainult teist mängu
Loodan , et lisate rohkem võimalusi teemantide hankimiseks , et mängijad saaksid kangelasi , isegi kui see võtab kaua aega nagu praegu .. ja veel üks asi reklaamide kohta , mis lahutab tornide uuendamisel kuluva aja , on viga , isegi pärast reklaamide vaatamist pärast seda . ühte kuulutust vaadatud FF reklaam ei lahuta uuendamise ajal .. kas see on pettus?
Suurepärane TD-mäng, kuid paneb teid ootama päevi, kuni versiooniuuendused jõustuvad. Veel üks rahahaaraja.
Mäng on tõesti lõbus, kuid teie relvade uuendamine võtab aega 2 päeva. Kui lähete nii kaugele kui võimalik (ma jõudsin üsna kiiresti tasemele 23), peate ootama 2 päeva, lootes, et versiooniuuendused viivad teid veidi kaugemale. Pärast esimest ootamist sain veel 4 taset, enne kui mu relvadel enam jõudu ei jätkunud. Seejärel peate ootama veel 2 päeva uute versiooniuuendustega, mis annavad teile võib-olla veel 3 või 4 taset. Arvan, et arendajad ei taha, et sa seda mängu mängiksid.
See on äge mäng
Suurepärane mäng, võib olla parim, kuid see on liiga kallis. Peate ostma kalliskive, et kuhugi jõuda.
Mäng jookseb pärast reklaame kokku ja ma kaotan sageli oma edu
Mõned tasemed on võimatud ilma palju tasulisi esemeid kasutamata. Armastan seda mängu, kuid enamik tasemeid on liiga rasked, et isegi lihtsal mängul lõpuni jõuda. Kindlasti proovige saada endast võimalikult palju raha.
Mulle meeldis mäng, kuid mul hakkas lihtsalt ühe kangelasega mängides igav. Teise kangelase saamine on üsna raske või võimatu või selle eest tuleb maksta. Arendaja peaks mõtlema selle pakkumisele, et muuta see huvitavamaks. Aitäh!
See on lõbus ja kõike muud, kuid heade kangelaste või millegi HÄMESTAVA hankimiseks peate selle ostma, mille eest saate kangelasi mänguraha eest osta või kõrgemale tasemele jõudes saate neid teenida. Midagi tasuta teha ei tapa.
Alien Creeps TD 전략 tcy
Alien Creeps TD Strategia frmn
Väga vähem teenite, eesmärk on kulutada oma raha ja osta kangelane, et teil oleks mängu võitmiseks piisavalt jõudu
Lõbus mäng ja väga sõltuvust tekitav. See muutub kiiresti raskeks, kuid mitte nii raskeks, et see sunniks teid loobuma. Kangelaste avamine maksab raha, kuid nad ei pea taset ületama.
Te ei saa kunagi edeneda, kui te ei kuluta veidi raha, te ei saa isegi edusammude kaudu teisi kangelasi avada.
See mäng on väga alahinnatud. Graafika ja disain on erakordsed! Tundub pigem arvutimängu kui mobiilina. Insane sündmused on parim omadus. See on adrenaliinilaks ja rahuldust pakkuv tunne pärast lõpetamist. Vastupidiselt teistele arvustustele saate tegelikult mängu lõpetada ilma kulutusi tegemata. YouTube'is on videojuhised. See on raske, kuid teostatav. See TD on mõeldud hardcore mängijatele. Kangelastele tehtud kulutused on ostmist väärt, koos mängukvaliteediga, mille saate vastutasuks.
Sellel mängul on häid ja halbu punkte, kuid häid punkte on vähem ja halbu punkte rohkem. Minu arvates on see mäng väga hea ja meelelahutuslik. Soovin, et selle mängu tegijad töötaksid nende halbade punktide kallal ja muudaksid selle mängu paremaks.
Mulle ei meeldi tõsiasi, et sa pead maksma teise kangelase hankimise eest, sa peaksid saama neid teenida mängu edenedes
****** Ma annan sellele 6 tärni! Ma armastan seda mängu! See on niiiii lõbus! Ma ei salvestanud oma edusamme FB-sse, nagu soovitati pärast teemantide ja muu sellise ostmist. Mu telefon läks katki ja pidin uue hankima. Samuti tuli hankida uus telefon #, et saada telefoni erihinda. Kaotasin mängu edenemise katkise telefoniga. Võtsin arendajaga ühendust ja kiire vastusega ei saanud mitte ainult minu ostud, vaid ka minu edusammud taastati! Jee! Müts maha selle vinge arendaja ees! Suur aitäh!