Post by hsonatmenpeedum on Feb 19, 2022 8:16:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu bir çox dözüm ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
Mən bu oyunu tövsiyə etmirəm, ona görə ki, onun 2 çox əlavəsi var, həm də ona görə ki, mahnı oxumaq üçün əlavəyə basdığınız zaman o əlavəni açmır və topu hərəkət etdirdiyiniz zaman səhv olur və əks tərəfə yuvarlanır. . Heç də yaxşı oyun deyil, quraşdırmamağı tövsiyə edirik.
Mən bu oyunu əvvəllər oynamışam və BUNU SEVDİM!!!!amma siz bütün musiqini açdıqdan sonra o, SAZıCılır......ümumiyyətlə, əla oyundur. Ümid edirəm ki, bu problemləri həll edərsiniz.
Bu oyun çox yaxşı və daha əyləncəli və daha gözəl mahnılar bu proqramı yükləmək lazımdır.
Mən buna üç verirəm, çünki o qədər çox reklam var ki, demək olar ki, hər səhv etdiyinizdən sonra! Həmçinin reklamı izləmək üçün davam et düyməsini sıxsanız, o, heç bir iş görmür, sadəcə olaraq reklamı izləməyə vadar edir! Amma ümumilikdə bu, həqiqətən əyləncəli oyundur və Wi-Fi tələb etmir!
Düşünürəm ki, ritmi və yeni mahnıları necə saxlamağı öyrənmək çox gözəldir və onun sarı, çəhrayı, bənövşəyi, mavi 4 rəngli top var Mən sadəcə proqramı çox sevirəm!!! Və ümid edirəm ki, bütün bunları edirsən və yaxşı bir həyat nağılına sahib olacaqsan, sevgi ilə, Emrie
Çox heyrətamiz musiqi və hərəkətlərdir.
bu çok quzel bir oyun lutfen hepiniz bu oyuna 5 ildi verin
Çox gözəl oyun 5ulduz verirəm 💙💜
Dancing Road: Color Ball Run! সংগীত xpo
Dancing Road: Color ball run Nhạc nvk
Yaxşıdı ama əla deyul😒
Reklamda deyilir ki, siz "sevdiyiniz mahnıları ifa edə bilərsiniz" və bütün bunlar əvvəlcədən qurulmuş mahnılar idi, əlavəni izləməlisiniz, çünki hər turda gələn bir neçə əlavə var idi (hətta qaçışın ortasında bir əlavə aldım). Bu, reklam gəliri əldə edənə və onu digər mobil oyunlarda reklam etmək üçün oynanana qədər otlağa vurulmuş və 5 ulduzla bağlanmış başqa bir oyundur, ona görə də onlara sadəcə yükləməkdə kömək etməyin.
Mən mütləq daha yüksək qiymət verərdim, amma mahnıları necə axtaracağımı başa düşə bilmirəm, (treylerdə göstərildiyi kimi) telefonumda musiqi olduğu üçün 3-ə qiymət verdim, ifa etmək istərdim. Sadəcə necə bilmirəm. Həm də ikinci şans onu səhv edir və mən demək olar ki, dərhal ölürəm.. Təşəkkürlər
ən yaxşısıdır!!. Bu oyunu çox bəyənirəm, darıxdırıcı deyil
İndiyə qədər quraşdırdığım ən yaxşı proqramlardan biri❤️❤️. Bu proqramı çəkinmədən quraşdırın.🥺🥺. Kifayət qədər çoxlu əlavələr var, lakin internet bağlantınızı kəsdiyiniz zaman mükəmməl işləyir 🥰🥰. Çox tövsiyə olunur.😍😍
Скачать игру Dancing Road: Color Ball Run версия 1.4.5 apk бесплатно по прямой ссылке для телефонов и планшетов.
Şikayətlərin çoxu kimi, bu oyunda həddən artıq çox reklam var, hətta ikinci bir şansa sahib olmaq üçün reklamlar var, hətta işləmək üçün, mən reklamı izləməyi bitirdim və necə mükafatın olmadığını bildirən bir mesaj alacağam. Həmçinin belə bir mobil oyun üçün belə idarəetmə çox sürüşkən görünür. Əgər mahnıya gedən yolda səyahət etdiyiniz musiqi oyunu istəyirsinizsə, sadəcə Audio Surf oynayın.
Bu, əslində əyləncəli bir oyundur və mən onu təkrar-təkrar oynayanda tapıram, lakin bunun mütləq daha çox mahnıya ehtiyacı var və əlavə olaraq bir reklamda mənə söz verilmişdi ki, mahnılara baxacam və siz bunu edə bilməzsiniz.
Maraqsız oyundu
Əyləncəli, rəngli, çətin
Dancing Road: Colour Ball Run is a very interesting agile hand game that controls the ball to roll forward on the colorful runway. The color of the ball
Mən bu oyunu çox sevirəm. Mən uğursuz olduğum zaman reklamlar həmişə görünməsəydi, mükəmməl olardı. Buna baxmayaraq, bu, həqiqətən sakitləşdiricidir, mənə rahatlamağa kömək edir və cansıxıcılığı aradan qaldırır. Musiqi kitabxanamızdan mahnılar əlavə edə bilməyimiz xoşuma gəlir.
Çox yaxşı proqramdır. Ancaq Milad vaxtı kimi hər mövsüm və ya bayram üçün bənzər mövzular ola bilər. Amma ümumilikdə gözəl oyundur.
Çox gözəl. Müəyyən bir mahnı oxumaq istəyirsinizsə, reklama baxmağınız pisdir, amma başa düşürəm ki, qrafika ən yaxşı deyil və həqiqətən qüsurludur, bu mənim WiFi deyil, çünki mənim wi-fim digər oyunlar və proqramlar ilə əladır, ona görə də bu deyil, ümumiyyətlə yaxşıdır oyun!!!
Mahnını bitirdiyiniz müddətdə 3 ulduz alırsınız. Mən bütün mahnıları 3 ulduz qazanmağı bacardım. Ancaq bəzi mahnılar üçün nə qədər çalışsam da, heç vaxt tam xal ala bilmədim, ona görə oyunu sildim. Ciddi fikirləşirlər ki, bir insan barmaqlarını o qədər sürətlə hərəkət etdirə bilər ki, bir-birinə paralel 2 topu tuta bilsin?! Onlayn oyun da ləngiyir. Bu, yüksək xalları qırmaq üçün asılılıq yaradan bir oyundur. Ancaq daha yüksəklərə qalxa bilməyəcəyinizi biləndə, bu, üzücüdür.
Uzun müddətdir heç bir oyuna bu qədər nifrət etməmişdim. Bu, hər qaçışdan, uğursuzluqdan və ya yeni ekrandan sonra reklamlarla 100% pul qazanmaqdır. Və "VIP" paketi kömək etmir, çünki hər həftə absurd pula abunə olsanız belə, əslində işləmir və hələ də reklamlarınız var. Bəzi səviyyələrin qeyri-mümkün olduğunu və sadəcə yuxarıda qeyd olunan reklam/abunə xidmətinə qidalandığını qeyd etmək olmaz. Ümumiyyətlə, bu, dəhşətli proqramdır və bu cür oyunları sevirsinizsə, başqa yerdə daha yaxşısını tapın.
Space Shooter: Galaxy Attack Arcade dqv
Dancing Road: Color Ball Run! موسیقی aufq
Mən bunu bəyənirəm amma pisdir BC. Kifayət qədər mahnı yoxdur, bunu tövsiyə etmərəm
Bu oyun olduqca əyləncəlidir və əlavələr zəhlətökən olsa da, onlar dözə bilirlər. Bu 5 ulduzu dəyərləndirməyimin səbəbi odur ki, əlavələr deyirdi ki, siz getdiyiniz zaman janrınızı seçə bilərsiniz, ancaq sizə yalnız pop musiqisi təqdim etməyə çalışın. Bir şey əskik olub-olmadığımı bilirəm, amma gane tərtibatçıları reklam etdikləri xüsusiyyəti əlavə etsəydilər, bu əla olardı
Mən bunu sevirəm.. amma çoxlu reklamlar Redaktə et.. proqram idk y glishing edir... O, həm də daha yavaş işləyir və hər dəfə pozulur... Redaktə et.. indi siz hətta öz mahnınızı yenidən əlavə edə bilməzsiniz.
Dancing Road: Color Ball Run! Glazba hqwd
Bu proqram heyrətamizdir! Rəqs edən yol mənə çoxlu konsentrasiya yaratmağa kömək edir, buna görə də mütləq rəqs yolu oynamalısınız. Mən onlara Günəbaxan mahnısını da rəqs yoluna qoymağı tövsiyə edərdim.
Bu ən yaxşısıdır bəli reklamları ola bilər amma mən elektronikaya gəldikdə gözləyə bilən qızam amma başqa yerdə olanda musiqi olduğu üçün hərəkətsiz qala bilmirəm
Buna görə də insanların reklamlardan şikayətləndiyini bilirəm, amma şükürlər olsun ki, siz bunu oflayn rejimdə oynaya bilərsiniz, ona görə də datanızı və wifi-ı söndürsəniz, ikinci şans və ya mahnının kilidini açmaq istəyirsinizsə, onu yenidən açmağınızdan əmin olacaqsınız. sikkələr üçün rəy buraxın lol 😂😅
Mahnıları bəyənirəm və başa düşürəm ki, mahnıların kilidini açmaq üçün bizi videolara baxmağa məcbur edirlər, lakin hər dəfə ifa etdikdə, mahnıdan keçib-keçmədiyinizə görə sizi BAŞQA reklama baxmağa vadar edir və səhv vurduqdan sonra fikirləşməyə imkan vermir rəng və mən buna nifrət edirəm.
Musiqini bəyənirəm💜 onu endirməyimin əsas məqsədi bu idi amma bu əlavələr məni dəli edir oyunlar bəzən axmaq olur oyunlarda nə əyləncə var ki, reklamlara müdaxilə etmək lazım olanda, yəqin ki, reklamları dəyişdirmək üçün heç bir şey etməyəcəksiniz, lakin bir çox insanlar reklamlara nifrət etməlidirlər, oyunu oynayan proqramın bütün nöqtəsini pozurlar və əlavə edirlər. 💜💙
Maraqlı qaçış oyunu. Nəzarətlər zəifdir, nailiyyətlərə bir neçə dəfə toxunur və s... Oynamaq üçün ekranı basıb saxlamaq bir az bezdiricidir. Topun hərəkəti üçün lazım olduqda sürüşdürmək daha yaxşıdır. Lotsa yolları topları və fərdiləşdirmək üçün top cığırları. Seçmək üçün çoxlu müxtəlif fon mahnıları. Əgər onlar ekranı tutmaqdan qurtulsalar və naviqasiya problemlərini həll etsələr, 5 ulduzlu oyun olacaq. Bir az həddindən artıq vip üçün $8\həftə.
Qeseng oyundu.Men çox beyendim.en sevdiyim oyundu.ona göre 5 ulduz verirem.daha çox ulduz olsaydi daha çox ulduz vererdim.superdi👍👍👍🤩😊🤗
Super oyundu yeni yüklənmişəm amma çox bəyəndim əladır
Bu oyun heç bir zərər vermir, lakin çox əyləncəlidir! gəl indi bu proqramı endirin
Bu Möhtəşəm oyundur. Mən soundtrack-i sevirəm, musiqi vaxtı ilə topları necə yığdığınızı sevirəm, amma mənim problemim reklamlardır. Mən reklamların olmasını başa düşürəm, çünki o, gəlir gətirir, lakin hər dəfə qarışıqlıq etdikdən sonra və ya hər səviyyədən sonra reklamı gözləyə bilmirəm. Bu səbəbdən, silirəm
Bu oyunu seçin, rəqs meymunu kimi hər cür mahnıları var, məni ruhdan salma və 7 yaşında
Əyləncəli bir oyun olduğuna görə ona üç ulduz verəcəkdim, amma nə vaxt reklamlara baxmaq üçün nəyisə əldə etməyə çalışsam, heç vaxt reklam yoxdur, ona görə də onu bir ulduz atdım. pulsuz şeylər üçün reklamlara baxmaq seçimini düzəldin və bəlkə birini geri əlavə edəcəyəm.
Rəqs edən Yol: Rəqs Topu bir neçə sözlə Run Elan, Reklam və onu gözləyin. Mən çox bəyənirəm ki, bu, mahnı axtarıb ifa etdiyiniz bir oyun olacaq, amma heç bir reklamı izləməli olsanız belə, reklamı izləməlisiniz. davam etmək istəyirəm. Bu kimi oyunların əksəriyyəti qiymətli daşlar və ürək təklif edir, lakin heç biri siz çox sadə bir oyun oynamaq istədiyiniz zaman 20 saniyəlik reklam izləməyinizi istəmir. Yəni mənim üçün bir ulduz yox, sıfır olardı...
Oyun özlüyündə gözəldir. Yalnız bir böyük problem var ki, o, qəzaya uğramağa davam edir, ilk dəfə yüklədikdən sonra qəzaya uğrayıb açmaqdan imtina etdim, yenidən yüklədim və eyni şey oldu?!?!
Dancing Road: Color Ball Run! - Последняя Версия Для ...
Bu oyun dünyada əbədi olaraq bəyənəcəyim yeganə oyundur
Musiqinin cover olması o qədər də yaxşı deyildi, çünki mən sönmüşdüm və onu oxuyan əsl insan deyildi, bu yüksək tonlu bir şey idi və düzünü desəm, qulağımı incidirdi, əgər mahnı olmasaydı, oyunun keyfiyyəti yaxşı olardı. amma bu heç bir real yüksək tonlu mahnı arxa planda olarkən ifa etmək istəmirdim, onlar bizi bir növ troll edirlər, çünki reklamda onu əsl prodüser oxuyurdu, amma sönük mahnı qoyanda əsl prodüser deyildi! Amma musiqisiz hər şey yaxşıdır
DANCING ROAD COLOR BALL RUNLike , Comment and Subscribe to appear in the next video.Subscribe ...