Post by hsonatmenpeedum on Feb 19, 2022 8:13:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ növeli a kristályok feltörését ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
Mar af*szom se tudja hanyadik szalyat vittem vegig de van egy palya ami olyan buggos hogy az mar faj.. Ha meghalsz ahogy jon az a lovag akkor kidob a szivarvanyhoz onnan meg mar nem tudsz visszamenni a lovaghoz... Eddig 4x csinaltam vegig ugyan azt a palyat.. Megprobalom meg parszor de ha nem fog tovabb engedni letorlom a gecibe... Egyebkent ezt a buggot leszamitva jo jatek lenne.
Leps világ 3 ingyenesen letölthető Android. Hogyan kell a flash mp3 lejátszó sony nw e005. 2 Válasz vendég 2021-
Jó és klafa!
UGYÁLOM EZT A JÁTÉKOT, MERT NINCS ÚJ FRISSÍTÉS CSINÁLJ ÚJ FRISSÍTÉST PLZ!😡!MIÉRT NINCS ÚJ FRISSÍTÉS AZ ANDROID-ON! ÉPPEN VOLT AZ ÚJ 3.7.9 FRISSÍTÉS AZ IOSTHISTHISPLZESTUTESTP VERSOIN AZ ANDROIDON!😡😡😡😡😡 A LEP'S WORLD 1 ÉS 3 CSAK ÚJ FRISSÍTÉSEKKEL IS AZ ANDROIDON ÉS IOS-ON! PLZ KÉSZÍTS ÚJ FRISSÍTÉST AZ ANDROID OF LEP2 TOOLD OLDALÁN!
Elmegy
Ez egy nagyon jó játék, és van benne többjátékos, telepítheti a játékot
Naagyony szat
A 11 - 8 nagyon bosszantó, mert esélyed sincs még próbálkozni, mintha kikötve vagy (nem tudom a helyesírást 😅) és megölöd őket, pedig még csak meg sem mozdultál, ez nagyon bosszantó, de a többi játék nagyon jó 🙂
Lep's World 2 Arcade uhk
az utolsó frissítés egy kalap szart sem ér!
Én nekem jó kis játék
Ez egy rossz játék 😠 Egyáltalán nem szép És a legjobbat próbálom, de még mindig… Egyszerűen utálom ezt a játékot 👹👹👹
Lep's World 2 Arkade hnv
Nekem meg szokott akadni. De azon belül tetszik a játék
Lep egy kifejezés, hogy gúnyolja a leprásiás betegeket. Iffy vezérlők. Nyilvánvaló Mario klón. Ír férfiként csalódott vagyok.
Imadom❤❤❤
Kicsit szórakoztatóan kezdődik, amíg el nem éri a katonát, akit le kell győznie, és NINCS UTASÍTÁS HOGY EZT ELÉRJÜK, ÉS SOKSZER PRÓBÁLTAM EZZEL!! SEGÍTSÉG
Mulatságos, fagyás mentes
Ne csinálj rosszat...
borzalmas folyamatosan lefagy, ne töltsd le csak egy trükk, most megpróbál rávenni, hogy érméket vásárolj, ez szar
Lep's World 2 Arcade dyc
Túl sok hozzáadott tartalom, ez más játék, mint a valódi Super Mario
A kilépés gomb az, hogy bezárja a többi gombot, és véletlenül mindig megnyomom, és ha akkor megöl, amikor visszatérek a játékhoz.
Nem szeretem, de próbáld ki a leps world 3-at, az sokkal jobb
... lep's world, super bino go , super mario run , dr mario world , lep's world 1 , leps world 2 , lep 's world 3 , lep's world 4 and super
Azèrt adok hármat mert a játék alapból jó de amikor felhuzok egy zászlót spawn pointot akkor mindig mellé rák lé és ha egy szigeten vagy akkor lé esel meg egy pálya elelyen nem is tudsz bemenni mert rögtön lé esel
Én nekem tetszet
a videók nem működnek..
Nagyon szeretem, mert ez a játék nagyon érdekes
Köszönöm az idejét és a nővéremet
Super Boy Run beszerzése – Microsoft Store hu-HU
Szar regisztralni kell mikek egy jatekhoz regisztralni
Szia, azt szeretném kérdezni, hogy a 12 sziget összes szintjét teljesítettem, és a következőt mutatja, hogy "hamarosan" mit csináljak?
Nagyon jó játék,csk sok benne a reklám
Ez a játék csodálatos
Nagyon szórakoztató! Régebben sokat játszottam ezzel. Minden szép. Szép a mechanika. Csak azt szerettem volna, ha falat ugrálhat az 1. világban. Ehelyett egészen a 4. világig.
😊😊😊Ez a legjobb játék, és azoknak is megfelelő, akik szeretnek valamilyen feladatos játékot, és nem is lógnak rajta😇😇😇 mind😃😃😃 Egyszerűen imádom ezt a játékot, és további részeket várok ettől a játéktól 😄😄😄😄 ajánlom, srácok, játsszák ezt a játékot😀😀😀
Nagyon szeretem ezt a játékot csak az a baj h nagyon hamar elfogyik az elet de SUPER 👏👏👍
Nagyon rossz játék, mondd meg nekem, hogy az a kemény szint, hogy nincs olyan út, amin az emberek menni fognak, akkor hogyan fogunk nyerni
Bármilyen korú embernek szüksége lenne rá. Azt hiszem, jobb lenne, ha megölnéd a fahasábokat.
Egyszerűen imádom ezt a játékot, és nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik, de azért adok 3 csillagot, mert annyi tojás van, és akkor szükségünk van egy alkalmazásra, ami nem ad, és fel kell törnünk egy szívet és még egy okot, hogy hármat adjunk. a csillag az, hogy korlátozottak a szintek, és több pályának kellene lennie, és nem szabad, hogy elhozzanak minket és ne hagyjanak esélyt ránk, ez nagyon rossz, de egyszerűen imádtam a funkcióit, három indítást adtam a két ok miatt. a rajzai és minden, ami van
Kitchen Scramble 2: World Cook פנאי wki